Celou dobu jsem přemýšlela jaký přírůstek si pořídím k mojí achatině achatině. Dlouho jsem vybírala a nakonec jsem si vybrala - Achatina fulica albino body.

Bude to takový krásný kontrast v terárku, achatina s černou nohou a achatina s bílou nohou.
Projela jsem net a narazila jsem na pana Vohnického, kromě inzerátu jsem našla taky hodně kritiky na pana Vohnického, ale nedalo mě to, a přesto jsem si je od něho objednala. Také mi řekl, že jsou to kříženci, ale mě to nevadí.  Setkali jsme se na smluveném místě a dovezl mi dvě achatinky. Šneci byly v naprostém pořádku, ulitky jako ze škatulky. Prostě to bylo tak jak mělo.

IMGA0593.jpgDSC02851.JPG

Doma měli achatinky připravený dočasný box, až mi vyrostou tak budou bydlet v teráriu s velkýma achatinama. Ze začátku byly trochu vyjukaní, ale v průběhu dvou dnů se seznámili s „terárkem“ a začali baštit dobrůtky které jsem si přichystala. Malý tří měsíční achatinky se mají čile k světu. Jedem z nich je trochu takový strašpytlík, ale druhý je nebojsa, vystrkuje tykadla aby se podíval co se to zase u nás doma děje a když zjistí, že na něho čeká nějaká mňamka okamžitě se přijde podívat. Doufám, že až vyrostou budou to  krásní, velcí šneci, kteří budou mít stejně krásná miminka.

IMGA0588.JPGIMGA0573.JPG